Autobedrijf de Witte Vof te Edam, purmerend, alkmaar, volendam, hoorn, zaandam, amsterdam - home >
Home       Modellen       Occasions       Akties       Nieuws       Werkplaats       Afgeleverd       Contact
Home       Modellen       Occasions       Akties       Nieuws       Werkplaats       Afgeleverd       Contact
Autobedrijf DE WITTE
Nijverheidstraat 30
1135 GE Edam
T  0299-372951
F  0299-372098
E  witte(@)de-witte.nl
New Eurocargo
Nog aantrekkelijker, milieuvriendelijker, efficiënter en wendbaarder.
De New Eurocargo is van harte welkom in de stad: deze vrachtwagen heeft namelijk zelfs in de drukke straten van een grote stad respect voor de mens en voor het milieu waarin hij werkt.
De New Eurocargo – een modern gezicht maar hetzelfde hart: de functionaliteiten en het design zijn nieuw, maar hij is nog even robuust, betrouwbaar en veelzijdig als het voertuig dat al door een half miljoen klanten in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika is gekozen. Een zakenpartner – en een vriend – voor iedereen. 
Design
Het stedelijk gezicht van het transport TextCenter?Met de nieuwe Eurocargo laat het transportwezen zich van zijn beste kant zien.
De nieuwe cabine is modern en praktisch en laat het energieke karakter van het voertuig volledig tot zijn recht komen.
De Eurocargo neemt de nieuwe stijl over die werd gelanceerd met de IVECO New Daily.
De vorm van de nieuwe windgeleiders legt de nadruk op de brede merknaam in het midden. De windgeleiders hebben een nieuwe vorm gekregen, in lijn met het design van de voorkant.
Met het ingebouwde UV-filter biedt de voorruit een uitstekende bescherming, zonder de negatieve aerodynamische impact van een externe zonneklep. De nieuwe bumper heeft een opstap voor het schoonmaken van de voorruit en bevat tevens de AEBS-radar. De nieuwe koplampgroep, met led-daglichtrijverlichting (standaard), is ook beschikbaar met xenon-koplampen.
De deuren zijn voorzien van een nieuw embleem met het Eurocargo-logo en de type aanduiding. Design ontmoet functionaliteit. Alle details zijn ontwikkeld aan de hand van diepgaande aerodynamische studies – zoals, bijvoorbeeld, de nieuwe windgeleider die de luchtstroming zodanig geleidt dat de deurhandgreep schoon blijft.

De NEW Eurocargo is de beste city truck: het perfecte voertuig voor huis-aanhuis bezorging, voor ritten kriskras door de stad en voor al het andere werk in het stadscentrum. Dankzij de ideale cabinebreedte (2,1 m), de grote stuurhoek (52 graden) en de beste draaicirkel in zijn segment (net onder 11 meter voor de 2.790 mm-wielbasisversie), is hij perfect voor gebruik in de stad.
0299 - 372951
Tot ziens bij Autobedrijf De Witte