Autobedrijf de Witte Vof te Edam, purmerend, alkmaar, volendam, hoorn, zaandam, amsterdam - home >
  Copyright © 2013 | Autobedrijf De Witte | All Rights Reserved.
Iveco Daily automaat HI-MATIC vanaf nu te bestellen.
De nieuwe HI-MATIC is een volautomatische 8-traps versnellingsbak met een koppelomvormer.
Het schakelen naar een andere versnelling duurt slechts 200 milliseconden. Dit wordt zeer comforbabel ervaren door de bestuurder.
De HI-MATIC volautomaat staat garant voor combinatiegewichten van 10.700 kg.  Iveco Daily HI-MATIC voor een duurzame en comfortabele bedrijfswagen.


Hi-Matic 8-traps volautomaat
De Hi-Matic automaat geeft u een maximale prestatie en uitzonderlijk comfort. Gecombineerd met lage gebruikskosten en een lager brandstofverbruik. Aangezien er keuze is uit 8 versnellingen, is er altijd de juiste overbrengingsverhouding beschikbaar bij de gevraagde belasting en snelheid.

Het grote voordeel van de Hi-matic automaat ten opzichte van de handgeschakelde versnellingsbak in de IVECO Daily, is de spreiding in de bak(de verhouding tussen de hoogste en laagste versnelling). Door de grotere spreiding rijdt de automaat met koppelomvormer gemakkelijker weg op een helling en kan deze dus worden gecombineerd met langere reducties.

Automaat voor hoge combinatiegewichten
De Hi-Matic automatische versnellingsbak is zo geconfigureerd dat hoge combinatiegewichten mogelijk zijn. Dit betekent dat de combinatie van een beladen IVECO Daily en (zware) aanhangwagen geen probleem zijn voor de automaat. Voor het rijden met zware belading of zware aanhangwagen is een aparte rijstand ontwikkeld (u leest het hieronder).

Aangezien de Hi-Matic automaat garant staat voor maar liefst t/m 10.700 kilogram. IVECO is hiermee uniek in het segment IVECO Daily.

Twee rijstanden
Er is keuze uit twee veschillende rijstanden. Heel eenvoudig kan de bestuurder de ECO- en Power-stand selecteren:

ECO: De ECO-stand staat garant voor zeer soepel rij- en schakelgedrag gecombineerd met een optimaal brandstofverbruik. Door het snelle schakelen van de Hi-Matic automaat rijdt u bij lage snelheden altijd in een laag toerengebied. De ECO-stand is geschikt voor omstandigheden waarin de Daily niet of licht beladen is.

POWER: De POWER-stand is geschikt voor omstandigheden waarin de Daily zwaarder beladen is, of wanneer een zware aanhangwagen getrokken moet worden. De automaat past de schakelmomenten aan op de gevraagde belasting en snelheid in combinatie met het gewicht.

Wilt u meer informatie omtrent de HI-Matic?, neem dan contact op met de Verkoop. Tel: 0299-372951

Vanaf 2 maart 2015 maart bent u mogelijk tachograaf plichtig.

Rijdt u regelmatig met een aanhangwagen achter zijn bestelauto? Dan maakt u mogelijk al gebruik van een vrijstelling waardoor u binnen Nederland de tachograaf niet hoeft te gebruiken. Zonder uitzondering geldt de tachograaf plicht van af 3500kg.

Vanaf 2 maart 2015 wijzigt deze vrijstelling en zal in sommige gevallen de tachograaf alsnog gebruikt moeten gaan worden.

Deze wetgeving wijzigt de huidige uitzondering dat voertuigen en/of voertuigcombinaties in Nederland de tachograaf niet hoeven te gebruiken als:

- het totaal gewicht van het voertuig of de voertuigcombinatie onder de 7.500 kg blijft
en
- de bestuurder niet meer dan 12 uur per week rijtijd heeft met een tachograaf plichtige combinatie
en
- De bestuurder aan het werk gaat met de materialen of machines die hij meeneemt.


Vanaf 2 maart 2015 geldt deze vrijstelling alleen als het voertuig binnen een straal van 100 kilometer vanaf de vestigingsplaats van het bedrijf blijft.
Deze vrijstelling geldt ook als de 100 kilometer deels in het buitenland valt.

De nieuwe Eurocargo is uitgeroepen tot " International Truck Of The Year 2016 "

Autobedrijf DE WITTE
Nijverheidstraat 30
1135 GE Edam
T  0299-372951
F  0299-372098
E  witte(@)de-witte.nl
Home       Modellen       Occasions       Akties       Nieuws       Werkplaats       Afgeleverd       Contact
0299 - 372951
Tot ziens bij Autobedrijf De Witte

Geen beperkingen in de stad voor uw onderneming
De Daily Blue Power-reeks biedt een duurzame en efficiŽnte oplossing om personen en goederen te vervoeren in de stad. Haar combinatie van technologie, lage uitstoot, prestaties en zuinigheid is perfect afgestemd op uw missie in de stad: kies voor de nieuwe Daily Euro 6 RDE 2020 Ready, de eerste lichte bedrijfswagen die gecertificeerd is voor emissies in reŽle rijomstandigheden, de nieuwe Daily Hi-Matic Natural Power met de enige 8-trapsautomaat in zijn klasse, of voor de emissievrije Daily Electric. Drie technologieŽn en drie wagens voor een duurzame onderneming Ė klaar voor de uitdagingen van de milieudoelstellingen voor 2020.
DE NIEUWE IVECO S-WAY
Een nieuw niveau van aerodynamische prestaties en stijl

Een geheel nieuwe cabine die aerodynamische prestaties naar een nieuw niveau tilt, waardoor de uitstekende brandstofefficiŽntie van het voertuig met nog eens 4% toeneemt.

Hij is vanaf de grond opnieuw ontworpen om meerdere voordelen voor klanten te bieden, van brandstofbesparing en lagere totale eigendomskosten (TCO) tot grotere bestuurdersveiligheid.

Elk detail van de buitenkant van de cabine is zorgvuldig onderzocht om de luchtweerstand te minimaliseren.

  • Het nieuwe dak is perfect geÔntegreerd in de voorkant van het voertuig
  • Een frontrooster met hoge radiushoeken en zijribben
  • Een nieuw meerdelig bumperontwerp met geÔntegreerde deflectors
  • Geoptimaliseerde aerodynamische set en sideskirts met rubberen verlengstukken
  • Full led-koplampen
  • Nieuw deurontwerp dat doorloopt tot de tweede stap
  • GeÔntegreerde parkeerkoeler

De IVECO S-WAY is ontwikkeld met een sterke focus op de bestuurder. De nieuwe cabine is opnieuw ontworpen en versterkt om een hoog niveau van passieve veiligheid te garanderen.

Het nieuwe ontwerp biedt ook beter direct zicht voor de bestuurder met de door de zijruiten en achteruitkijkspiegels uit ťťn stuk.