Autobedrijf de Witte Vof te Edam, purmerend, alkmaar, volendam, hoorn, zaandam, amsterdam - home >
Home       Modellen       Occasions       Akties       Nieuws       Werkplaats       Afgeleverd       Contact
Home       Modellen       Occasions       Akties       Nieuws       Werkplaats       Afgeleverd       Contact
Autobedrijf DE WITTE
Nijverheidstraat 30
1135 GE Edam
T  0299-372951
F  0299-372098
E  witte(@)de-witte.nl
Splinternieuwe Cursor Euro VI motoren voor de Hi-Way

Voor de Stralis Hi-Way heeft Iveco nieuwe Cursor Euro 6 motoren ontwikkeld. Deze Hi-eSCR-motoren maken alleen gebruik van AdBlue (dus geen EGR) om de uitstoot te reduceren. De Cursor Euro 6-motoren hebben een cilinderinhoud van 9, 11 of 13 liter, in vermogen variërend van 310 tot 560 pk. Ook is er de Hi-Way met een Cursor 8 Natural Power-motor. Deze aardgasmotor is er met vermogens van 270, 300 of 330pk. Er zijn 3 transmissies beschikbaar, 2 handbakken met 9 en 16 versnellingen en de soepele Eurotronic 12-traps automaat met bediening aan de stuurkolom. Ook een Allison automaat is leverbaar.
Nieuwe ECO Techniek
De nieuwe Hi-Way helpt u te besparen op uw brandstofverbruik. Bijvoorbeeld door de Ecoswitch, waarmee de prestaties van de aandrijflijn optimaal worden afgestemd op de lading. Of Ecofleet, dat ervoor zorgt dat de Eurotronic automaat zo efficiënt mogelijk schakelt. En wat denkt u van Iveco’s Driving Style Evaluation, waardoor uw chauffeur ziet hoe rijgedrag het brandstofverbruik beïnvloedt. En kiest u voor koppeling met het Iveconnect Fleetmanagementsysteem, dan kunt u op afstand het rijgedrag van al uw chauffeurs monitoren en zo nodig bijsturen.
Hoge restwaarde garantie
De nieuwe Iveco Stralis Hi-Way is perfect voor lange afstanden, containertransport en zwaar transport. Met Hi-Way kunt u rekenen op een miljoen probleemloze kilometers, met veel lagere kosten per kilometer dan gebruikelijk in deze sector. En door de hoogwaardige interieurafwerking en duurzame materialen, de zuinige en schone Cursor Euro 6-motoren en vernieuwende ECO-technieken is een hoge restwaarde vrijwel gegarandeerd.
Luxe en veel ruimte
Zoals u van Iveco mag verwachten, heeft ook de nieuwe Stralis Hi-Way weer een prachtig vormgegeven interieur. Ergonomisch verantwoord, hoogwaardige materialen en helemaal gericht op de chauffeur. Zo heeft de Hi-Way meer dan 10 kuub werk- en leefruimte. Met een verstelbare, verwarmbare en geventileerde bestuurdersstoel. Een heerlijk bed met lattenbodem en verstelbaar hoofdeind. Een koelkastje. En Iveconnect, met een entertainmentsysteem en een touchscreen kleurendisplay. En het interieur is, zoals altijd bij de Stralis, in een handomdraai om te vormen van een slaapcabine tot een cabine met zit- en werkruimte.

3 cabine varianten beschikbaar
De Iveco Stralis Hi-Way is leverbaar met 3 verschillende cabines. De Hi-Street (de vroegere Active Day), de Hi-Road (de vroegere Active Time) en de Hi-Way (de vroegere Active Space).
0299 - 372951
Tot ziens bij Autobedrijf De Witte

De NIEUWE STRALIS – een “state-of-the-art” upgrade van het product, met op maat eigenschappen en diensten aangepast aan elk soort klant en missie, biedt twee modellen met hoog rendement en lage emissies:

• NIEUWE STRALIS voor regionale missies, stedelijk en sommige opdrachten in de bouwsector
• en NIEUWE STRALIS XP voor internationaal vervoer.

NIEUWE STRALIS heft een nieuwe complete drive line gekregen, van de motoren tot de banden; er is a nieuwe elektrische/elektronische architectuur ontwikkeld; en is nu uitgerust met de “best-in-class” nieuwe transmissie, nieuwe achter brug en nieuwe ophanging achteraan; het introduceert de laatste generatie GPS predictive functies en specifieke eigenschappen om nog verder brandstof te besparen en milieu vriendelijker te zijn.

Wij bieden met de nieuwe Stralis een compleet pakket geïntegreerde oplossingen om de efficiëntie te verbeteren – het “TCO2 live” programma en zijn exclusieve diensten:
• TCO2 SMART REPORT – wekelijks rapport over bestuurdersgedrag en brandstofverbruik,
• TCO2 ADVISING – adviezen om brandstof te besparen,
• TCO2 DRIVING – cursussen om zuiniger te leren rijden,
• en exclusieve formule van UPTIME GUARANTEE.